BOOK BORDBESTIL TAKEAWAY

Mad & DrikkeCateringOm GuruKarriereKontakt

Om Guru

GURU er etableret i 1973 under navnet Indian Taj af familien Ahluwalia, og blev den allerførste indiske restaurant i Skandinavien.

I dag er GURU ikke bare den første indiske restaurant, men også den mest velbesøgte og trendy indiske restaurant i København.

Opskrifter perfektioneret generation efter generation samt erfaring og viden om det indiske køkken gør GURU til mere end en restaurant. Det gør GURU til en oplevelse og en rejse til farverige og fortryllende Indien kombineret med klassisk og enkel skandinavisk stil.

Namaste

Hos Guru bruger vi den smukke indiske namaste-skik, når vi hilser på hinanden. Når vi folder hænderne til bøn, mens vi hilser på hinanden, viser vi hinanden respekt, kærlighed, venskab og ydmyghed. Direkte oversat betyder “namaste”: “jeg bøjer mig for dig”. Når vi bøjer hovedet, fornægter og formindsker vi vores ego og signalerer, at vi er ligesindede og skabt af den samme Gud.

Ganesh

Ganesh er elefantguden i hinduismen, og søn af Shiva og Parvati. Han er en nådig og populær gud, der giver menneskene klogskab, success og held. Fra de gamle skrifter fremgår det, at Ganesh og hans yngre bror blev bedt om at deltage i et kapløb rundt om verden. Den yngste bror kastede sig pligtskyldigst ud i opgaven, mens Ganesh simpelthen gik rundt om sine forældre, mens han sagde, at de var hans verden. Ganesh bringer os lykke, positivitet, visdom og overflod. Ved indvielsen af Guru by Indian Taj i 1973, blev der placeret en Ganesh-statue i midten af restauranten til at hilse på alle vores gæster og venner og ønske dem et lykkeligt, fyldestgørende og rigt liv.